I luletown

Hej alla fina!
Jag är i Luleå hos min fina moster m. Familj, har varit här i 2 nätter nu och ska åka hem med bussen idag.
Anledningen till att jag åkte hit var för att jag skulle springa lite på mellandagsrean & ville umgås lite med min släkt på jullovet istället för att bara ligga hemma i Boden och göra ingenting.
Hittade faktiskt ganska mycket kläder igår, eller ja.. 5 tröjor, men det är bra gjort för att vara jag! Kom även hem med en väska & smink, ska nog kolla lite på stan idag efter en tajt kjol att ha under allt :))
Ni får se kläderna & mina inköp senare nångång!
Måste fixa mig nu & sen åka in till stan. Pussen

Fick dessa underbara korsörhängen i Julkla...

dsc_1093-1_edit0 (MMS)

Fick dessa underbara korsörhängen i Julklapp av världens bästa vän, jag är helt kär i de! :)) Fick massa andra fina saker i julklapp, ska ta kort på de och visa er någon dag. Fick bland annat en OnePiece av min pappa & Inger (!!) Måste dock byta storlek på den för den var liite för liten tyvärr, trodde inte att det var så stor skillnad på storlekarna -nåja, nog om detta! Ska snart bli upphämtad för att åka till Luleå. Det blir att sova hos mitt hjärta inatt & se om jag kan fynda någonting på Rean imorgon! Nu måste jag packa.. Puss<3


Drar julbordsmys med släkt & vänner, har j...

Drar julbordsmys med släkt & vänner, har just ätit en efterrätt som innehöll 800g philadelphiaost, 4 ägg, 30 ballerinakex & 750(!!!!!!)g nougat.. Känns som om jag behöver springa 3 varv runt hela Boden. HUVVA!


Jag har inte tid

Ja precis så är det. Jag har inte tid att blogga, alldeles för mycket att göra i skolan nu. Det bara snurrar i skallen.

Just nu är jag & Frida abiotiska faktorer. Vet ni inte vad det är, googla.

RSS 2.0